Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů
Brhlík, Eduard - Autor
2. vyd., (1. čes. vyd.) - Praha : Merkur, 1984 - 244 s., [4] s. obr. příl.
ISBN (váz.)
Romaňuk, Juraj - Autor
jídla kuchařství technologie
učebnice učňovských školSignatura C 243.087 Umístění Údaje o názvu Technologie přípravy pokrmů : pro 2. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk ; [ze slovenštiny přeložil Jaromír Beránek] Záhlaví-jméno Brhlík, Eduard (Autor) Údaje o vydání 2. vyd., (1. čes. vyd.) Vyd.údaje Praha : Merkur, 1984 Fyz.popis 244 s., [4] s. obr. příl. ISBN (váz.) Číslo nár. bibl. cnb000009778 Poznámky Kuchařské názvosloví a technologické výrazy Originál Technológia pre 2. a 3. ročník stredných odborných učilíšť učebný odbor kuchár-čašník so zameraním kuchár, kuchár a čašník Dal.odpovědnost Romaňuk, Juraj (Autor)
Předmět.hesla jídla * kuchařství * technologie Forma, žánr učebnice učňovských škol Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT (075.3) , 641/642 , 641.55 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1