Počet záznamů: 1  

Hellstromův úl

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Herbert, Frank, 1920-1986 - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Baronet, 2008 - 304 s.
    ISBN 978-80-7384-071-6
      Chodilová, Dana, - Překladatel
     americké romány  vědecko-fantastické romány
    SignaturaC 175.218
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 175.218   
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) vypůjčeno (do 10.05.2024)C 175.218 a   

    Údaje o názvuHellstromův úl / Frank Herbert ; [přeložila Dana Chodilová]
    Záhlaví-jméno Herbert, Frank, 1920-1986 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Baronet, 2008
    Fyz.popis304 s.
    ISBN978-80-7384-071-6
    Číslo nár. bibl.cnb001788005
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    OriginálHellstrom's hive
    Dal.odpovědnost Chodilová, Dana, 1964- (Překladatel)
    Forma, žánr americké romány * vědecko-fantastické romány
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    MDT (0:82-311.9) , 821.111(73)-31
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Entomolog Nils Hellstrom se pouští do realizace svého Projektu 40, který považuje za vyvrcholení svých pokusů s chováním hmyzu. Buduje lidský úl, v němž se bude jeho 50 000 obyvatel řídit pravidly panujícími ve skutečném hmyzím společenství. Avšak vše sledující vládní Agentura brzy vytváří speciální tým agentů, aby odhalila účel projektu, jeho slabosti, a zabránila jeho rostoucímu vlivu. Agenti, kteří objevují skutečnou noční můru, strašnější a odpornější, než si jejich paranoidní vláda vůbec dokázala představit, jsou brzy odhaleni, a tak nezbývá, než poslat další… Dílo bylo prvně publikováno v časopise Galaxy v roce 1973 pod názvem Projekt 40. Živá představivost Franka Herberta a jeho brilantní náhled na přírodu a ekologii se nikdy neprojevily jasněji než v tomto klasickém díle science fiction. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.