Počet záznamů: 1  

Dobrou chuť, velkoměsto

  1. kniha

    kniha


    Praha : Scriptorium : Archiv hlavního města Prahy, 2007 - 465 s. : il., faksim. ; 21 cm
    ISBN 978-80-86852-16-4 (Archiv hl. m. Prahy : brož.), ISBN 978-80-86197-85-2 (Scriptorium : brož.) :
      Fejtová, Olga, - Editor   Ledvinka, Václav, - Editor   Pešek, Jiří, - Editor
    15.-20. století
     gastronomie  gastronomie  potravinářský průmysl  potravinářský průmysl  města
     sborníky konferencí
    SignaturaČC 533/2007-25
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( centrální sklad )jen prezenčněČC 533/2007-25   

    Údaje o názvuDobrou chuť, velkoměsto : sborník příspěvků z 23. vědecké konference Archivu hlavního města Prahy, uspořádané ve spolupráci s Institutem mezinárodních studií Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy ve dnech 5. a 6. října 2004 v Clam-Gallasově paláci v Praze / sestavili Olga Fejtová, Václav Ledvinka a Jiří Pešek
    Část názvu23. vědecká konference Archivu hlavního města Prahy
    Vědecká konference Archivu hlavního města Prahy
    Záhlaví-akce Dobrou chuť, velkoměsto (2004 : Praha, Česko)
    Vyd.údajePraha : Scriptorium : Archiv hlavního města Prahy, 2007
    Fyz.popis465 s. : il., faksim. ; 21 cm
    Roč., číslorok 2007
    ISBN978-80-86852-16-4 (Archiv hl. m. Prahy : brož.)
    978-80-86197-85-2 (Scriptorium : brož.) : Kč 189,00
    Číslo nár. bibl.cnb001760335
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy
    Jazyková pozn.Část. německý, polský a slovenský text, německá resumé
    PoznámkaMonografické číslo seriálu: Documenta Pragensia ; 25 (2007)
    Dal.odpovědnost Fejtová, Olga, 1962- (Editor)
    Ledvinka, Václav, 1947- (Editor)
    Pešek, Jiří, 1954- (Editor)
    Dal.odpovědnost Archiv hlavního města Prahy
    Univerzita Karlova. Institut mezinárodních studií
    Monografické č. seriálu Documenta Pragensia. 21 (2002)
    Předmět.hesla 15.-20. století * gastronomie - Česko - 15.-20. století * gastronomie - Evropa střední - 15.-20. století * potravinářský průmysl - Česko - 15.-20. století * potravinářský průmysl - Evropa střední - 15.-20. století * města - Evropa střední - 15.-20. století
    Forma, žánr sborníky konferencí
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 663/664 , 352 , (437.3) , (4-191.2) , (062.534)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; němčina ; polština ; slovenština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Monografické č. seriálu Documenta Pragensia. 21 (2002)
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.