Počet záznamů: 1  

Kniha všeobecné nevědomosti

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Lloyd, John, 1951- - Autor
    1. vyd. v českém jazyce - Praha : BB/art, 2008 - 237 s. : il. ; 22 cm
    ISBN 978-80-7381-233-1 (váz.)
      Mitchinson, John, - Autor
     všeobecnosti a zajímavosti  kuriozity, rekordy a zajímavosti
     populárně-naučné publikace
    SignaturaC 329.555
    Umístění 0/9 - Obecně naučné publikace
    Kniha všeobecné nevědomosti
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 329.555   

    Údaje o názvuKniha všeobecné nevědomosti / John Lloyd a John Mitchinson ; přeložila Veronika Lásková
    Záhlaví-jméno Lloyd, John, 1951- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd. v českém jazyce
    Vyd.údajePraha : BB/art, 2008
    Fyz.popis237 s. : il. ; 22 cm
    ISBN978-80-7381-233-1 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb001788994
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    OriginálBook of general ignorance
    Dal.odpovědnost Mitchinson, John, 1963- (Autor)
    Předmět.hesla všeobecnosti a zajímavosti * kuriozity, rekordy a zajímavosti
    Forma, žánr populárně-naučné publikace
    Konspekt00 - Věda. Všeobecnosti. Základy vědy a kultury. Vědecká práce
    MDT 0/9 , 088 , (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru0/9 - Obecně naučné publikace
    Druh dok.KNIHY
    Kniha všeobecné nevědomosti
    Komplexní a pokořující katalog všech omylů a nedorozumění zakořeněných v takzvaných „všeobecných znalostech“, po jehož přečtení si budete klást otázku, proč se lidé vůbec obtěžují chodit do školy. Pokud si dosud myslíte, že Země má jen jeden měsíc a že Mount Everest je nejvyšší hora světa, pak si tuto knihu musíte přečíst. A to bezodkladně. Kniha vrhá nové světlo na otázku, kterou si filosofové, vědci a chlapi v hospodách kladou od počátku lidských dějin: co je pravda, a co je úplná blbost? Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.