Počet záznamů: 1  

Ryby

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2008 - 160 s. : il. ; 28 cm
    ISBN 978-80-249-0970-7
     rybí jídla
     kuchařské recepty  obrazové publikace
    SignaturaB 48.359
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Ryby
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 48.359   

    Údaje o názvuRyby / [z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf]
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ikar, 2008
    Fyz.popis160 s. : il. ; 28 cm
    ISBN978-80-249-0970-7
    Číslo nár. bibl.cnb001786036
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    OriginálFisch
    Předmět.hesla rybí jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * obrazové publikace
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.56 , (084.11) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Ryby
    Mezinárodní kuchyně nabízí rozmanitou přípravu ryb a mořských plodů. Středomořské, karibské a asijské způsoby přípravy obohatí český jídelníček výběrem toho nejlepšího z rybích kuchyní celého světa. Lososová paštika s krevetami, humrový salát s mátou, tuňákové carpaccio se sherry, vlažný salát z mořských plodů nebo závitky z platýse plněné roketou - rybu si můžeme vychutnat již jako předkrm. Chuťově pestré úpravy z různých zemí zazáří na každém stole. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.