Počet záznamů: 1  

365 experimentů na každý den

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Saan, Anita van - Autor
    Dubicko : INFOA, 2007 - 248 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN 978-80-7240-559-6 (váz.)
      Tust, Dorothea, - Ilustrátor
     pokusy  všeobecnosti a zajímavosti
     publikace pro děti
    SignaturaC 329.037
    Umístění 001 - Informatika. Znalosti. Objevy a vynálezy
    365 experimentů na každý den
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 329.037   

    Údaje o názvu365 experimentů na každý den / [Anita van Saan ; ilustrace Dorothea Tust]
    Variantní názvyTři sta šedesát pět experimentů na každý den
    Záhlaví-jméno Saan, Anita van (Autor)
    Vyd.údajeDubicko : INFOA, 2007
    Fyz.popis248 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN978-80-7240-559-6 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb001787167
    Dal.odpovědnost Tust, Dorothea, 1956- (Ilustrátor)
    Předmět.hesla pokusy * všeobecnosti a zajímavosti
    Forma, žánr publikace pro děti
    Konspekt00 - Věda. Všeobecnosti. Základy vědy a kultury. Vědecká práce
    0/9-053.2 - Literatura pro děti a mládež (naučná)
    MDT 0/9 , 379.825 , (0.053.2)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru001 - Informatika. Znalosti. Objevy a vynálezy
    Druh dok.KNIHY
    365 experimentů na každý den
    365 zajímavých experimentů z mnoha přírodovědných oblastí se dostane malým i velkým vědátorům zcela přirozeně do jejich podvědomí. Proč rostou rostliny? Jak se pomocí citrónové šťávy rozsvítí žárovka? Jak vznikají kroupy, blesky, hromy a vítr? Jak je možno v suchých oblastech zuískat pitnou vodu? Proč snímají detektivové otisky prstů? Jak se vyrábí inkoust, karamelové bonbony nebo kandysový cukr? a co teprve zmrzlina bez mrazáku? To vše a mnohé další Vám prozradí tato populárně naučná kniha, při které se baví celá rodina. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.