Počet záznamů: 1  

  1. Praha : Česká televize, c1997 - 1 DVD-video (95 min.) : zvuk., barev. ; 12 cm
    8590548907791
      Smoljak, Ladislav, - Autor   Cimrman, Jára da - Bibliografický předchůdce   Svěrák, Zdeněk, - Autor - Herec   Kašpar, Jan, - Herec   Penc, Bořivoj, - Herec   Brukner, Petr, - Herec   Čepelka, Miloň, - Herec
     DVD  hrané filmy  dramata  komedie (filmy)  divadelní hry
    SignaturaHDVD 178

    1x k půjčení domů a 0x ke studiu v knihovně z celkem 1 ks k dispozici - viz exempláře

    Záskok
    SignaturaČár.kódLokaceDislokaceInfoMísto
    HDVD 1782686700178LidickáLidická - hudebníDoba výp. 14 dní
    Údaje o názvuZáskok [videozáznam] / režie Ladislav Smoljak
    Vyd.údajePraha : Česká televize, c1997
    Jazyková pozn.Film v českém znění
    Dal.odpovědnost Smoljak, Ladislav, 1931-2010 (Autor)
    Cimrman, Jára da (Bibliografický předchůdce)
    Svěrák, Zdeněk, 1936- (Autor) (Herec)
    Kašpar, Jan, 1952-2013 (Herec)
    Penc, Bořivoj, 1936-2018 (Herec)
    Brukner, Petr, 1943- (Herec)
    Čepelka, Miloň, 1936- (Herec)
    Dal.odpovědnost Divadlo Járy Cimrmana (Účinkující)
    Forma, žánr DVD * hrané filmy * dramata * komedie (filmy) * divadelní hry
    Konspekt791 - Film. Cirkus. Lidová zábava
    MDT 791.2 , (0.034.44) , (084.122)791.221/.228 , 821-2 , (084.122)791.221.2 , (0:82-2)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Videozáznamy
    Představení je jedinečné tím, že sestává ze tří částí: obvyklého odborného semináře, předehry (příjezd Prácheňského a část zkoušky) a samotné hry Vlasta, v níž zastupuje za jednu postavu proslulý herec Karel Infeld Prácheňský
    Loading...