Počet záznamů: 1  

  1. Praha : Česká televize, c2001 - 1 DVD-video (96 min.) : zvuk., barev. ; 12 cm
    8590548907807
      Smoljak, Ladislav, - Režisér   Cimrman, Jára da - Bibliografický předchůdce   Svěrák, Zdeněk, - Autor   Brukner, Petr, - Herec   Penc, Bořivoj, - Herec   Kašpar, Jan, - Herec   Rumlena, Genadij, - Herec
     DVD  hrané filmy  dramata  komedie (filmy)  divadelní hry
    SignaturaHDVD 179

    1x k půjčení domů a 0x ke studiu v knihovně z celkem 1 ks k dispozici - viz exempláře

    Švestka
    SignaturaČár.kódLokaceDislokaceInfoMísto
    HDVD 1792686700179LidickáLidická - hudebníDoba výp. 14 dní
    Údaje o názvuŠvestka [videozáznam] / režie Ladislav Smoljak
    Vyd.údajePraha : Česká televize, c2001
    Jazyková pozn.Film v českém znění
    Dal.odpovědnost Smoljak, Ladislav, 1931-2010 (Režisér)
    Cimrman, Jára da (Bibliografický předchůdce)
    Svěrák, Zdeněk, 1936- (Autor)
    Brukner, Petr, 1943- (Herec)
    Penc, Bořivoj, 1936-2018 (Herec)
    Kašpar, Jan, 1952-2013 (Herec)
    Rumlena, Genadij, 1950- (Herec)
    Dal.odpovědnost Divadlo Járy Cimrmana (Účinkující)
    Forma, žánr DVD * hrané filmy * dramata * komedie (filmy) * divadelní hry
    Konspekt791 - Film. Cirkus. Lidová zábava
    MDT (0.034.44) , (084.122)791.221/.228 , 821-2 , (084.122)791.221.2 , (0:82-2) , 791.2
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Videozáznamy
    První část filmu tvoří série odborných referátů, týkajících se života a díla Járy Cimrmana a v druhé části je zpracování jeho činohry Švestka
    Loading...