Počet záznamů: 1  

Afrika


  1. Praha : Česká televize, c2004 - 1 DVD-video (96 min.) : zvuk., barev. ; 12 cm
    8590548921476
      Smoljak, Ladislav, - Režisér   Cimrman, Jára da - Bibliografický předchůdce   Svěrák, Zdeněk, - Autor - Herec   Weigel, Jaroslav, - Herec   Brukner, Petr, - Herec   Rumlena, Genadij, - Herec   Kašpar, Jan, - Herec
     DVD  hrané filmy  dramata  komedie (filmy)  divadelní hry
    SignaturaHDVD 180

    1x k půjčení domů a 0x ke studiu v knihovně z celkem 1 ks k dispozici - viz exempláře

    Afrika
    SignaturaČár.kódLokaceDislokaceInfo
    HDVD 1802686700180LidickáLidická - hudebníDoba výp. 14 dní
    Údaje o názvuAfrika [videozáznam] / režie Ladislav Smoljak
    AnotacePrvní část filmu tvoří série odborných referátů, týkajících se života a díla Járy Cimrmana a v druhé části je zpracování jeho činohry "Afrika" o výpravě českých cestovatelů do nitra Afriky
    Vyd.údajePraha : Česká televize, c2004
    Jazyková pozn.Film v českém znění
    Dal.odpovědnost Smoljak, Ladislav, 1931-2010 (Režisér)
    Cimrman, Jára da (Bibliografický předchůdce)
    Svěrák, Zdeněk, 1936- (Autor) (Herec)
    Weigel, Jaroslav, 1931- (Herec)
    Brukner, Petr, 1943- (Herec)
    Rumlena, Genadij, 1950- (Herec)
    Kašpar, Jan, 1952-2013 (Herec)
    Dal.odpovědnost Divadlo Járy Cimrmana (Účinkující)
    Forma, žánr DVD * hrané filmy * dramata * komedie (filmy) * divadelní hry
    Konspekt791 - Film. Cirkus. Lidová zábava
    MDT 791.2 , (0.034.44) , (084.122)791.221/.228 , 821-2 , (084.122)791.221.2 , (0:82-2)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Videozáznamy
    První část filmu tvoří série odborných referátů, týkajících se života a díla Járy Cimrmana a v druhé části je zpracování jeho činohry "Afrika" o výpravě českých cestovatelů do nitra Afriky