Počet záznamů: 1  

Dlouhý, Široký a Krátkozraký


  1. Praha : Česká televize, c2006 - 1 DVD-video (84 min.) : zvuk., barev. ; 12 cm
    8590548931215
      Smoljak, Ladislav, - Režisér   Cimrman, Jára da - Bibliografický předchůdce   Svěrák, Zdeněk, - Autor - Herec   Brukner, Petr, - Herec   Čepelka, Miloň, - Herec   Hraběta, Jan, - Herec   Kašpar, Jan, - Herec
     DVD  hrané filmy  dramata  komedie (filmy)  divadelní hry
    SignaturaHDVD 181
    Dlouhý, Široký a Krátkozraký
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( hudební )k vypůjčeníHDVD 181   

    Údaje o názvuDlouhý, Široký a Krátkozraký [videozáznam] / režie Ladislav Smoljak
    Vyd.údajePraha : Česká televize, c2006
    Jazyková pozn.Film v českém znění
    Dal.odpovědnost Smoljak, Ladislav, 1931-2010 (Režisér)
    Cimrman, Jára da (Bibliografický předchůdce)
    Svěrák, Zdeněk, 1936- (Autor) (Herec)
    Brukner, Petr, 1943- (Herec)
    Čepelka, Miloň, 1936- (Herec)
    Hraběta, Jan, 1940- (Herec)
    Kašpar, Jan, 1952-2013 (Herec)
    Dal.odpovědnost Divadlo Járy Cimrmana (Účinkující)
    Forma, žánr DVD * hrané filmy * dramata * komedie (filmy) * divadelní hry
    Konspekt791 - Film. Cirkus. Lidová zábava
    MDT 791.2 , (0.034.44) , (084.122)791.221/.228 , 821-2 , (084.122)791.221.2 , (0:82-2)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Videozáznamy
    První část tohoto filmu tvoří rozsáhlejší přednáška „Cimrmanova cesta za českou pohádkou“ a pak následuje zpracování pohádky Dlouhý, Široký a Krátkozraký
    Loading...
Počet záznamů: 1