Počet záznamů: 1  

Enologie a odborná degustace

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Fialková, Božena, 1959- - Autor
    Vyd. 3. - Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 - 140 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 978-80-86578-70-5
     vína  vinařství  kvalita potravin  kontrola potravin  degustace
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 32.330
    Umístění 663.2 - Vinařství
    Enologie a odborná degustace
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 32.330   

    Údaje o názvuEnologie a odborná degustace / Božena Fialková
    Záhlaví-jméno Fialková, Božena, 1959- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 3.
    Vyd.údajePraha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007
    Fyz.popis140 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-86578-70-5
    Číslo nár. bibl.cnb001781507
    PoznámkyNad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra hotelnictví
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno pro bakalářské a magisterské studium na VŠH v Praze 8
    Dal.odpovědnost Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví (Jiná role)
    Předmět.hesla vína * vinařství * kvalita potravin * kontrola potravin * degustace
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 663.21/.22 , 663.2 , 614.31-026.784 , 614.31 , 663/664-021.465 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru663.2 - Vinařství
    Druh dok.KNIHY
    Enologie a odborná degustace
    Tato publikace je určena vysokoškolskému studiu oboru hotelnictví na VŠH jako základní literatura pro kurzy Nápoje a Nauka o víně. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.