Počet záznamů: 1  

Sommelier v současné české gastronomii

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Burešová, Pavla - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 - 89 s.
    ISBN 978-80-86578-72-9
     gastronomie  vína  sommelierství
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 32.325
    Umístění
    Sommelier v současné české gastronomii
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 32.325   

    Údaje o názvuSommelier v současné české gastronomii / Pavla Burešová
    Záhlaví-jméno Burešová, Pavla (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007
    Fyz.popis89 s.
    ISBN978-80-86578-72-9
    Číslo nár. bibl.cnb001781600
    PoznámkyNa titulní straně nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra hotelnictví. Vinařský slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8
    Dal.odpovědnost Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví (Jiná role)
    Předmět.hesla gastronomie * vína * sommelierství
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt642 - Číšnictví. Servírování
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 642.63 , 663.21/.22 , 641/642 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Sommelier v současné české gastronomii
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.