Počet záznamů: 1  

Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví - gastronomie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Lanská, Dagmar, 1931- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 - 168 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 978-80-86578-67-5
      Holubová, Šárka - Autor
     angličtina  oborová terminologie  hotelnictví  gastronomie
     učebnice vysokých škol  pracovní sešity
    SignaturaS 32.316/2
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 32.316/2   

    Údaje o názvuÚvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví - gastronomie. 2. část / Dagmar Lanská, Šárka Holubová
    Záhlaví-jméno Lanská, Dagmar, 1931- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007
    Fyz.popis168 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-86578-67-5
    PoznámkyNad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra jazyků
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno pro bakalářské a magisterské studium na VŠH v Praze 8
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Dal.odpovědnost Holubová, Šárka (Autor)
    Dal.odpovědnost Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra jazyků (Jiná role)
    Předmět.hesla angličtina * oborová terminologie * hotelnictví * gastronomie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * pracovní sešity
    Konspekt811.111 - Angličtina
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 811.111 , 81'373.46 , 640.4 , 641/642 , (075.8) , (076.1)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; angličtina
    Druh dok.KNIHY
    Skriptum je určeno studentům oboru hotelnictví a klade si za cíl uvést studenty do problematiky odborného lexika používaného v oboru a zároveň je vybavit potřebnými znalostmi gramatických struktur nezbytných k věcně i jazykově správnému ústnímu a písemnému projevu. Skriptum část I. je určeno studentům na začátečnické až mírně pokročilé úrovni jak v denní tak i kombinované formě studia. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.