Počet záznamů: 1  

Základy dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Horáková, Jana, 1978- - Autor
    1. vyd. - Brno : Ústav veterinární ekologie a ochrany životního prostředí, 2007 - 119 s.
    ISBN 978-80-7305-014-6
     dezinfekce  dezinsekce  deratizace  potravinářství
     příručky
    SignaturaC 328.337
    Umístění
    Základy dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 328.337   

    Údaje o názvuZáklady dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství / Jana Horáková
    Záhlaví-jméno Horáková, Jana, 1978- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeBrno : Ústav veterinární ekologie a ochrany životního prostředí, 2007
    Fyz.popis119 s.
    ISBN978-80-7305-014-6
    Číslo nár. bibl.cnb001762885
    PoznámkyNa titulní straně nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav veterinární ekologie a ochrany životního prostředí
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav veterinární ekologie a ochrany životního přostředí (Jiná role)
    Předmět.hesla dezinfekce * dezinsekce * deratizace * potravinářství
    Forma, žánr příručky
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena
    MDT 663/664 , 614.449 , 614.48 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Základy dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.