Počet záznamů: 1  

Ryby a mořské plody

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    1. vyd. - Praha : Svojtka & Co., 2007 - 320 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 978-80-7352-804-1
     rybí jídla  gastronomie  mořské plody
     příručky  obrazové publikace
    SignaturaB 48.128
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Ryby a mořské plody
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 48.128   

    Údaje o názvuRyby a mořské plody / [překlad z německého jazyka Jitka Koubková, Martin Sobkuljak, Jan Šindelka]
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Svojtka & Co., 2007
    Fyz.popis320 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7352-804-1
    Číslo nár. bibl.cnb001761230
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Předmět.hesla rybí jídla * gastronomie * mořské plody
    Forma, žánr příručky * obrazové publikace
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 641.55:637.56 , (084.11) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Ryby a mořské plody
    Ryby a mořské plody jsou potraviny, které vyžadují zvláštní způsob zpracování a úpravy. V této knize najdete přehled nejdůležitějších druhů jak sladkovodních, tak mořských ryb, který je určen nejen pro domácí a „kuchtíky“, ale i pro profesionální kuchaře. Série fotografií zobrazují názorně krok za krokem, jak se jednotlivé druhy ryb správně zbavují šupin, kuchají a porcují. Kniha vás také seznámí se světem nejrůznějších mušlí a šneků a získáte v ní užitečné informace o jejich nákupu i uchovávání. A hlavně – fotografie přibližují detailní postupy, jak si s těmito mořskými delikatesami poradit v kuchyni i u stolu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.