Počet záznamů: 1
Bourdain, Anthony, 1956-2018 - Autor
1. české vyd. - Praha : Slovart, 2007 - 292 s.
ISBN 978-80-7209-987-0 (váz.)
Stárková, Jiřina - Překladatel
kuchaři gastronomie jídla
autobiografické vzpomínkySignatura C 328.314 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Nevábné chuťovky : sebrané odřezky, upotřebitelné přílohy, zbytky a kosti / Anthony Bourdain ; [překlad z anglického originálu ... Jiřina Stárková] Záhlaví-jméno Bourdain, Anthony, 1956-2018 (Autor) Údaje o vydání 1. české vyd. Vyd.údaje Praha : Slovart, 2007 Fyz.popis 292 s. ISBN 978-80-7209-987-0 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb001746979 Originál Nasty bits Dal.odpovědnost Stárková, Jiřina (Překladatel)
Předmět.hesla kuchaři - Spojené státy americké * gastronomie * jídla Forma, žánr autobiografické vzpomínky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 641/642 , (73) , 641/642-051 , (0:82-94) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Autor několika bestselerů v této knize servíruje čtenáři důmyslně okořeněný ďábelský výtažek z nepřikrášlených a výstředních příhod, jež zažil během svého dobrodružného putování po světě. Nevábné chuťovky, tvořené Bourdainovými nejzdařilejšími nebeletristickými příspěvky i zcela neznámými, dosud nepublikovanými články, jsou neomaleným, vtipným, drsným a láskyplně připraveným ragú, jež zachutná jak jeho nadšeným příznivcům, tak nezasvěceným jedlíkům. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1