Počet záznamů: 1  

Francouzské sýry

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Masui, Kazuko - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Slovart, 2007 - 288 s. : barev. il., mapa ; 25 cm
    ISBN 978-80-7209-994-8 (brož.)
    Velký ilustrovaný průvodce
      Yamada, Tomoko - Autor
     sýry  výroba sýrů
     encyklopedie
    SignaturaC 328.149
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Francouzské sýry
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 328.149   

    Údaje o názvuFrancouzské sýry / Kazuko Masui, Tomoko Jamada ; předmluva Joël Robuchon ; fotografie Johei Murujama ; [z anglického originálu ... přeložila Jiřina Stárková]
    Záhlaví-jméno Masui, Kazuko (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Slovart, 2007
    Fyz.popis288 s. : barev. il., mapa ; 25 cm
    ISBN978-80-7209-994-8 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001746972
    Edice Velký ilustrovaný průvodce
    PoznámkyTerminologický slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginálEyewitness companions - French cheeses
    Dal.odpovědnost Yamada, Tomoko (Autor)
    Předmět.hesla sýry - Francie * výroba sýrů - Francie
    Forma, žánr encyklopedie
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT (44) , 637.3 , (031)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Druh dok.KNIHY
    Francouzské sýry
    Ideální průvodce při výběru a určování francouzských sýrů. Najdete zde více než 350 abecedně seřazených druhů sýra. Jednotlivé kategorie tvoří podobné sýry z téže skupiny nebo sýry téhož typu.Popis doplňují podrobnosti o místě a způsobu výroby, vzhledu, chuti a vůni příslušného druhu sýra. Údaje v rámečcích poskytují užitečné dodatkové informace. Výrazy použité v textu objasňuje stručný slovníček v závěru knihy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.