Počet záznamů: 1
Masui, Kazuko - Autor
Vyd. 1. - Praha : Slovart, 2007 - 288 s. : barev. il., mapa ; 25 cm
ISBN 978-80-7209-994-8 (brož.)
Velký ilustrovaný průvodce
Yamada, Tomoko - Autor
sýry výroba sýrů
encyklopedieSignatura C 328.149 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Údaje o názvu Francouzské sýry / Kazuko Masui, Tomoko Jamada ; předmluva Joël Robuchon ; fotografie Johei Murujama ; [z anglického originálu ... přeložila Jiřina Stárková] Záhlaví-jméno Masui, Kazuko (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Slovart, 2007 Fyz.popis 288 s. : barev. il., mapa ; 25 cm ISBN 978-80-7209-994-8 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb001746972 Edice Velký ilustrovaný průvodce Poznámky Terminologický slovník Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Originál Eyewitness companions - French cheeses Dal.odpovědnost Yamada, Tomoko (Autor)
Předmět.hesla sýry - Francie * výroba sýrů - Francie Forma, žánr encyklopedie Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT (44) , 637.3 , (031) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Druh dok. KNIHY Ideální průvodce při výběru a určování francouzských sýrů. Najdete zde více než 350 abecedně seřazených druhů sýra. Jednotlivé kategorie tvoří podobné sýry z téže skupiny nebo sýry téhož typu.Popis doplňují podrobnosti o místě a způsobu výroby, vzhledu, chuti a vůni příslušného druhu sýra. Údaje v rámečcích poskytují užitečné dodatkové informace. Výrazy použité v textu objasňuje stručný slovníček v závěru knihy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1