Počet záznamů: 1  

Dietní stravování

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Beránek, Jaromír - Autor
    1. vyd. - Praha : MAG Consulting, c2007 - 48 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-86724-32-4 (brož.)
    Hotely a restaurace
     dietoterapie  dietologie
     metodické příručky
    SignaturaC 327.903
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Dietní stravování
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 327.903   

    Údaje o názvuDietní stravování : jednotný dietní systém / Jaromír Beránek
    Záhlaví-jméno Beránek, Jaromír (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : MAG Consulting, c2007
    Fyz.popis48 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-86724-32-4 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001757805
    Edice Hotely a restaurace
    PoznámkyVydáno ve spolupráci s nakl. Grada Publishing
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla dietoterapie * dietologie
    Forma, žánr metodické příručky
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 615.874.2 , 613.2 , (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Dietní stravování
    Způsob stravování je jedním z faktorů, které ovlivňují vývoj a zdraví člověka. Jednotlivé složky výživy mají vliv na chod životních funkcí, vhodné potraviny dodávají tělu energii a nezbytné živiny. Vedle stravy, která je vhodná pro všechny osoby nemající problémy s váhou ani zdravím, existují složitější druhy stravování vyžadující rozlišení mezi vhodnými a nevhodnými potravinami. Příprava dietní stravy vyžaduje zapracování znalostí z dietologie. Pro zajištění zdravého vývoje člověka by měla být zdravá a správná strava kombinována s vhodným pohybem. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.