Počet záznamů: 1  

Klobásy, salámy, paštiky

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Gahm, Bernhard - Autor
    1. vyd. - Praha : Grada, 2007 - 156 s. : il.
    ISBN 978-80-247-2285-6
      Volk, Fridhelm, - Fotograf
     uzeniny  masné výrobky
     kuchařské recepty
    SignaturaC 328.083
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Klobásy, salámy, paštiky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 328.083   

    Údaje o názvuKlobásy, salámy, paštiky : nejlepší domácí recepty / Bernhard Gahm ; 142 barevných fotografií Fridhelma Volka
    Záhlaví-jméno Gahm, Bernhard (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2007
    Fyz.popis156 s. : il.
    ISBN978-80-247-2285-6
    Číslo nár. bibl.cnb001747782
    PoznámkyPřeloženo z němčiny
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginálWürste, Sülzen, Pasteten selbst gemacht
    Dal.odpovědnost Volk, Fridhelm, 1942- (Fotograf)
    Předmět.hesla uzeniny * masné výrobky
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.523 , 637.5+664.91/.95 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Klobásy, salámy, paštiky
    Jednotlivé kapitoly pojednávají o vybavení kuchyně, rozdělení druhů masa a jeho zpracování (zavařování, konzervování, plnění střev, uzení, uskladnění, plnění jaternic, jelit, výrobě tlačenky, salámů, šunky a klobás). V závěru knihy je slovníček pojmů, literatura a rejstřík. Zdroj anotace: MLP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.