Počet záznamů: 1  

Úvod do studia učitelství odborných předmětů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Semrád, Jiří, 1944- - Autor
    Vyd. 1. - V Praze : Nakladatelství ČVUT, 2007 - 162 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-01-03744-7 (brož.)
      Škrabal, Milan - Autor
    České vysoké učení technické v Praze. Masarykův ústav vyšších studií
     vysoké technické školy  vzdělávání učitelů  vysokoškolské studium  odborné předměty
     Praha (Česko)
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 32.191
    Umístění 377 - Odborné vzdělání. Technické vzdělání. Vzdělávání učitelů
    Úvod do studia učitelství odborných předmětů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 32.191   

    Údaje o názvuÚvod do studia učitelství odborných předmětů / Jiří Semrád, Milan Škrabal
    Záhlaví-jméno Semrád, Jiří, 1944- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Praze : Nakladatelství ČVUT, 2007
    Fyz.popis162 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-01-03744-7 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001724798
    PoznámkyNa obálce pod názvem: ČVUT v Praze, Masarykův ústav vyšších studií
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Škrabal, Milan (Autor)
    Dal.odpovědnost České vysoké učení technické v Praze. Masarykův ústav vyšších studií (Jiná role)
    Předmět.hesla České vysoké učení technické v Praze. Masarykův ústav vyšších studií * vysoké technické školy - Česko * vzdělávání učitelů - Česko * vysokoškolské studium - Česko * odborné předměty * Praha (Česko)
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    378 - Vysoké školy
    MDT 378.6:62 , 377.8 , 378.14 , 377.016 , (437.311) , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru377 - Odborné vzdělání. Technické vzdělání. Vzdělávání učitelů
    Druh dok.KNIHY
    Úvod do studia učitelství odborných předmětů
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.