Počet záznamů: 1  

Důkaz a identifikace organických látek


  1.  Večeřa, Miroslav, 1922-1989 - Autor
    2., přeprac. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1973 - 422 s.
    ISBN (váz.)
    Moderní metody v chemické laboratoři ; Řada chemické literatury
      Gasparič, Jiří, - Autor
     organická analýza  kvalitativní analýza
     příručky
    SignaturaC 91.096
    Umístění
    Důkaz a identifikace organických látek
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 91.096 v1   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 91.096   

    Údaje o názvuDůkaz a identifikace organických látek / Miroslav Večeřa, Jiří Gasparič
    Záhlaví-jméno Večeřa, Miroslav, 1922-1989 (Autor)
    Údaje o vydání2., přeprac. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1973
    Fyz.popis422 s.
    ISBN(váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb000461298
    Edice Moderní metody v chemické laboratoři ; sv. 9
    Řada chemické literatury
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Gasparič, Jiří, 1926-2007 (Autor)
    Předmět.hesla organická analýza * kvalitativní analýza
    Forma, žánr příručky
    Konspekt543 - Analytická chemie
    MDT 543.061 , 543-63 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Důkaz a identifikace organických látek
    V novém vydání doplnili autoři třetí kapitolu přidáním stati o pásmovém tavení a do čtvrté přeřadili některé upravené stati ze třetí kapitoly prvního vydání, přičemž k metodám chromatografickým přidali metody elektroforetické. V druhém vydání vystupují jasněji moderní hlediska teorie chemické vazby; např. v kapitole o halogensloučeninách je při jejich identifikaci brán zřetel na posun protonu vázaného na uhlík, který nese halogen. Při sledování problematiky speciální části zachovávají v zásadě postup prvního vydání, ale tam, kde je třeba, připojují doplňky. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.