Počet záznamů: 1  

Důkaz a identifikace organických látek


  1.  Večeřa, Miroslav, 1922-1989 - Autor
    2., přeprac. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1973 - 422 s.
    ISBN (váz.)
    Moderní metody v chemické laboratoři ; Řada chemické literatury
      Gasparič, Jiří, - Autor
     organická analýza  kvalitativní analýza
     příručky
    SignaturaC 91.096
    Umístění
    Důkaz a identifikace organických látek
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 91.096   

    Title statementDůkaz a identifikace organických látek / Miroslav Večeřa, Jiří Gasparič
    Main entry-name Večeřa, Miroslav, 1922-1989 (Author)
    Edition statement2., přeprac. vyd.
    Issue dataPraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1973
    Phys.des.422 s.
    ISBN(váz.)
    National bibl. num.cnb000461298
    Edition Moderní metody v chemické laboratoři ; sv. 9
    Řada chemické literatury
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Gasparič, Jiří, 1926-2007 (Author)
    Subj. Headings organická analýza * kvalitativní analýza
    Form, Genre příručky
    Conspect543 - Analytická chemie
    UDC 543.061 , 543-63 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Důkaz a identifikace organických látek
    V novém vydání doplnili autoři třetí kapitolu přidáním stati o pásmovém tavení a do čtvrté přeřadili některé upravené stati ze třetí kapitoly prvního vydání, přičemž k metodám chromatografickým přidali metody elektroforetické. V druhém vydání vystupují jasněji moderní hlediska teorie chemické vazby; např. v kapitole o halogensloučeninách je při jejich identifikaci brán zřetel na posun protonu vázaného na uhlík, který nese halogen. Při sledování problematiky speciální části zachovávají v zásadě postup prvního vydání, ale tam, kde je třeba, připojují doplňky. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.