Počet záznamů: 1  

Hygiena a technológia potravín

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Spitzer, Gerhard, 1930-2012 - Autor
    Vyd. 1. - Bratislava : Príroda, 1986 - 219 s., [16] s. obr. příl. : il.
      Zámečník, Adolf - Autor
     hygiena potravin  potravinářská technologie
     učebnice středních škol
    SignaturaC 327.504
    Umístění
    Hygiena a technológia potravín
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 327.504   

    Údaje o názvuHygiena a technológia potravín / G. Spitzer, A. Zámečník
    Záhlaví-jméno Spitzer, Gerhard, 1930-2012 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBratislava : Príroda, 1986
    Fyz.popis219 s., [16] s. obr. příl. : il.
    Dal.odpovědnost Zámečník, Adolf (Autor)
    Předmět.hesla hygiena potravin * potravinářská technologie
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663/664 , 614.31 , (075.3)
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.slovenština
    Druh dok.KNIHY
    Hygiena a technológia potravín
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.