Počet záznamů: 1
Hygiena a technológia potravín
Spitzer, Gerhard, 1930-2012 - Autor
Vyd. 1. - Bratislava : Príroda, 1986 - 219 s., [16] s. obr. příl. : il.
Zámečník, Adolf - Autor
hygiena potravin potravinářská technologie
učebnice středních školSignatura C 327.504 Umístění Údaje o názvu Hygiena a technológia potravín / G. Spitzer, A. Zámečník Záhlaví-jméno Spitzer, Gerhard, 1930-2012 (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Bratislava : Príroda, 1986 Fyz.popis 219 s., [16] s. obr. příl. : il. Dal.odpovědnost Zámečník, Adolf (Autor)
Předmět.hesla hygiena potravin * potravinářská technologie Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663/664 , 614.31 , (075.3) Země vyd. Slovensko Jazyk dok. slovenština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1