Počet záznamů: 1  

Soustružení dřeva

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Stojan, Dieter - Autor
    1. vyd. - Praha : Grada, 2007 - 29 s. : il. ; 30 cm + [24] l. příl.
    ISBN 978-80-247-2120-0 (brož.)
     soustružení  zpracování dřeva  dřevěné výrobky
     příručky
    SignaturaB 47.866
    Umístění 674 - Dřevařství. Zpracování dřeva
    Soustružení dřeva
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 47.866   

    Údaje o názvuSoustružení dřeva : 99 tipů a rad, 22 výrobků / Dieter Stojan ; [přeložila Lenka Danková]
    Záhlaví-jméno Stojan, Dieter (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2007
    Fyz.popis29 s. : il. ; 30 cm + [24] l. příl.
    ISBN978-80-247-2120-0 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001729412
    PoznámkyPřeloženo z němčiny
    OriginálDrechseln
    Předmět.hesla soustružení * zpracování dřeva * dřevěné výrobky
    Forma, žánr příručky
    Konspekt674 - Dřevo. Dřevařský průmysl
    MDT 621.941 , 674.02 , 674.5 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru674 - Dřevařství. Zpracování dřeva
    Druh dok.KNIHY
    Soustružení dřeva
    Kniha provádí čtenáře krok za krokem jednotlivými fázemi výroby různých, ze dřeva soustružených, předmětů. Tyto návody jsou navíc doplněny výkresy, které se do jisté míry úmyslně odchylují od zavedených norem, aby byly pro začátečníky pochopitelnější a hlavně vzbudily jejich zájem o tuto práci. Názorné postupy by měly u zájemců o soustružení vyvolat chuť ke zkoumání soustružnických technik a povzbudit je k dalším experimentům. Podněty pro zlepšení své práce v nich může nalézt i zkušený řemeslník, k čemuž by měly napomoci vybrané tipy a rady od autora knihy. Podrobné návody na zhotovení 22 výrobků jsou umístěny na přiložených volných listech pro praktické použití při práci. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.