Počet záznamů: 1  

Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio)

  1. Údaje o názvuKrmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio) : vztah vodního prostředí, technologie chovu a kvality masa tržního kapra = Cereal additional feeding in relation to organoleptic characteristic of common carp flesh : relation of environment, fish culture and common carp flesh quality / F. Vácha, P. Vejsada, J. Hůda
    Souběž.n.Cereal additional feeding in relation to organoleptic characteristic of common carp flesh : relation of environment, fish culture and common carp flesh quality
    Záhlaví-jméno Vácha, František, 1946- (Autor)
    Poznámky1 tabulka
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchBibliografie na s. 104
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Dal.odpovědnost Vejsada, Pavel, 1980- (Autor)
    Hůla, Jan, 1946- (Autor)
    Zdroj.dok. Buletin VÚR Vodňany. -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 42, č. 3 (2006 červenec-září), s. 101-104.
    Předmět.hesla krmiva ryb * obilniny * rybí maso * kapr obecný
    Konspekt639.2/.6 - Rybářství
    MDT 597.551.2 , 637.56 , 633.1 , 639.3.043.2
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.ČLÁNKY
    Odkazy - Zdroj.dok.
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.