Počet záznamů: 1  

Dotek mrtvého muže

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Ehrman, Kit - Autor
    1. vyd. - Praha : Olympia, 2007 - 284 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-7376-006-9 (váz.)
     americké romány  detektivní romány
    SignaturaC 173.586
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 173.586 a   

    Údaje o názvuDotek mrtvého muže / Kit Ehrmanová ; [z anglického originálu ... přeložila Veronika Kratochvílová]
    Záhlaví-jméno Ehrman, Kit (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Olympia, 2007
    Fyz.popis284 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-7376-006-9 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb001710936
    PoznámkyObálkový podnázev: detektivní román z prostředí dostihového sportu
    OriginálDead man's touch
    Forma, žánr americké romány * detektivní romány
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    MDT 821.111(73)-31 , (0:82-312.4)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Mladý ošetřovatel koní Steve Cline, který se stal tak silným a sympatickým hrdinou v předešlé autorčině knize V nebezpečí, vyhledá otce, kterého nikdy nepoznal. Ten je trenérem plnokrevných koní na dostihovém závodišti v Marylandu. Steve se od otce dozví, že si někdo nekale pohrává s jeho koňmi, aby ovlivnil výsledky dostihů, a rozhodne se mu pomoci. Přijme v jeho stájích podřadné místo vodiče, aby mohl nerušeně přijít věci na kloub. Jeho tajná role mu navíc umožní vyzkoušet si na vlastní kůži život v zázemí a dostat se blíže k těm úžasným a nádherným zvířatům, která mají lepší povahu a srdce než ti dvounozí blázni, kteří je považují za pouhé zboží. Ehrmanová, která má pracovní zkušenosti ze sportovních stájí i hřebčínů, zaujala dalším dobrodružným příběhem, kterým vstupuje do tohoto odvážného a odhodlaného prostředí. Tento příběh začíná tam, kde Dick Francis skončil. Ve stáji. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.