Počet záznamů: 1
Skvělá chuť-- Španělska
Harris, Vicky - Autor
Vyd. 1. - Praha : Mladá fronta, 2007 - 255 s. : barev. il. ; 21 cm
ISBN 978-80-204-1593-6 (váz.)
Brigdale, Martin - Fotograf Hofstetter, Ian - Fotograf Newton, John - Autor úvodu atd.
španělská jídla
kuchařské receptySignatura C 326.925 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Údaje o názvu Skvělá chuť-- Španělska / recepty Vicky Harrisová ; fotografie Martin Brigdale (místní kolorit) a Ian Hofstetter (recepty) ; průvodní slovo John Newton ; [z anglického originálu ... přeložila Jaroslava Kočová] Záhlaví-jméno Harris, Vicky (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Mladá fronta, 2007 Fyz.popis 255 s. : barev. il. ; 21 cm ISBN 978-80-204-1593-6 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb001716803 Poznámky Vydáno ve spolupráci s TV Paprika. Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Originál Little taste of-- Spain Dal.odpovědnost Brigdale, Martin (Fotograf)
Hofstetter, Ian (Fotograf)
Newton, John (Autor úvodu atd.)
Dal.odpovědnost TV Paprika (televizní stanice)
Předmět.hesla španělská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(460) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Připravte si doma pravou španělskou kuchyni! Výpravná obrazová kuchařka předkládá přehled o španělské kuchyni, jedné z nejznámějších na světě, která ovlivnila kuchyně velké části světa (Jižní Amerika, Mexiko…). Čtenář se nejen dozví, jak španělské speciality připravovat, ale dostane se mu i vyčerpávajících informací o surovinách a přísadách, bez kterých by pokrmy nebyly tím, čím mají být. Kniha vychází ve spolupráci s kabelovou televizí TV Paprika a navazuje na předchozí tituly Skvělá chuť Francie, Itálie, Thajska a Maroka. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1