Počet záznamů: 1  

Lekce kulturistiky

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Smejkal, Jan - Autor
    1. vyd. - Pardubice : Svět kulturistiky, 2006 - 47 s. : il., portréty
    ISBN 80-86462-24-2 (sv. 1 : brož.) :
     kulturistika  sportovní trénink
     příručky
    SignaturaC 326.872/1
    Umístění 796.8 - Bojové sporty. Sebeobrana
    Lekce kulturistiky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 326.872/1   

    Údaje o názvuLekce kulturistiky. 1 / Jan Smejkal
    Záhlaví-jméno Smejkal, Jan (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePardubice : Svět kulturistiky, 2006
    Fyz.popis47 s. : il., portréty
    ISBN80-86462-24-2 (sv. 1 : brož.) : Kč 99,00
    Předmět.hesla kulturistika * sportovní trénink
    Forma, žánr příručky
    Konspekt796 - Sport. Hry. Tělesná cvičení
    MDT 796.894 , 796.015 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru796.8 - Bojové sporty. Sebeobrana
    Druh dok.KNIHY
    Lekce kulturistiky
    Už delší dobu jsme se zabývali myšlenkou předložit nejširší veřejnosti ucelený program, který by komplexně pomohl začínajícím cvičencům orientovat se v oblasti kulturistiky a kondičního posilování. Proto jsme se rozhodli všem, kteří nemají ještě v základní metodice tréninku a výživy jasno, podat pomocnou ruku a vytvořit jakousi základní kuchařku pro začátečníky, kterou však budou moci využít i ti, kteří již cvičí delší dobu. Díky tomu vznikla nová edice publikací s názvem Lekce kulturistiky, jejíž první díl právě vychází, a postupně přijde na řadu i dalších 6 - 8 dílů. Takže jste pevně odhodláni cvičit, nebo stále váháte? Než uděláte konečné rozhodnutí, začtěte se do první lekce od zkušeného trenéra a známého autora cvičebních publikací Ing. Jana Smejkala! Věříme, že se pravidelné posilování stane nedílnou součástí vašeho života. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.