Počet záznamů: 1  

Hygiene der Fleischgewinnung

  1. kniha

    kniha


     Farchmin, Günter - Autor
    1. Aufl. - Jena : Gustav Fischer, 1978 - 134 s. : obr. a grafy ; 22 cm
      Beutling, Dorothea - Autor
     hygiena potravin  zpracování masa
     příručky
    SignaturaC 214.661
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 214.661   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuHygiene der Fleischgewinnung
    Záhlaví-jméno Farchmin, Günter (Autor)
    Údaje o vydání1. Aufl.
    Vyd.údajeJena : Gustav Fischer, 1978
    Fyz.popis134 s. : obr. a grafy ; 22 cm
    Dal.odpovědnost Beutling, Dorothea (Autor)
    Předmět.hesla hygiena potravin * zpracování masa
    Forma, žánr příručky
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena
    MDT 637.5.03 , 614.31 , (035)
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.