Počet záznamů: 1  

Základy mikroekonomie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Tuleja, Pavel, 1971- - Autor
    Vyd. 1. - Brno : CP Books, 2005 - vii, 262 s. : il. ; 23 cm
    ISBN 80-251-0603-9 (brož.) :
    Vysokoškolské učebnice
      Nezval, Pavel, - Autor   Majerová, Ingrid, - Autor
     mikroekonomie
     učebnice vysokých škol
    SignaturaC 325.805
    Umístění 33 - Ekonomie. Ekonomika
    Základy mikroekonomie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 325.805 v1   
    Lidická ( studovna ) jen prezenčněC 325.805   

    Údaje o názvuZáklady mikroekonomie / Pavel Tuleja, Pavel Nezval, Ingrid Majerová
    Záhlaví-jméno Tuleja, Pavel, 1971- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : CP Books, 2005
    Fyz.popisvii, 262 s. : il. ; 23 cm
    ISBN80-251-0603-9 (brož.) : Kč 269,00
    Číslo nár. bibl.cnb001575235
    Edice Vysokoškolské učebnice (CP Books)
    PoznámkyTerminologický slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Poznámky k uživatelskému určeníUčebnice pro ekonomické a obchodně podnikatelské fakulty
    Dal.odpovědnost Nezval, Pavel, 1948- (Autor)
    Majerová, Ingrid, 1971- (Autor)
    Předmět.hesla mikroekonomie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt33 - Ekonomie
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 330.101.542 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru33 - Ekonomie. Ekonomika
    Druh dok.KNIHY
    Základy mikroekonomie
    Publikace je určena studentům ekonomických a obchodně podnikatelských fakult i všem zájemcům o tuto ekonomickou vědní disciplínu. Kniha vám nabídne přehled základních pojmů a souvislostí, informace o parciální a všeobecné rovnováze, zisku firmy, příjmech a nákladech, trzích výrobních faktorů, roli státu. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.