Počet záznamů: 1
Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě
Kalač, Pavel, 1943- - Autor
1. vyd. - V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2006 - 57 s. : il. ; 21 cm
ISBN 80-7040-901-0
Špička, Jiří - Autor
sladkovodní ryby fyziologie živočichů lipidy mastné kyseliny výživa člověka
studieSignatura C 325.050 Umístění 57/59 - Biologické vědy obecně. Ekosystémy. Flóra a fauna Title statement Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě : vědecká monografie / Pavel Kalač, Jiří Špička Main entry-name Kalač, Pavel, 1943- (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2006 Phys.des. 57 s. : il. ; 21 cm ISBN 80-7040-901-0 National bibl. num. cnb001700653 Note 50 výt.. Přehled latinských názvů sladkovodních ryb Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografie Language note Anglické resumé Another responsib. Špička, Jiří (Author)
Subj. Headings sladkovodní ryby * fyziologie živočichů * lipidy * mastné kyseliny * výživa člověka Form, Genre studie Conspect 577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika UDC 639.21 , 591.1 , 577.115 , 577.115.3 , 612.39 , 613.2 , (048.8) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 57/59 - Biologické vědy obecně. Ekosystémy. Flóra a fauna Document kind BOOKS Načítání…
Počet záznamů: 1