Počet záznamů: 1  

Miscellanea z výročních konferencí 2001 až 2005

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    1. vyd. - Praha : AGORA - Zdeněk Černý, 2006 - 199 s. : il., noty ; 22 cm
    ISBN 80-86820-02-5 (Zdeněk Černý - Agora : brož.)
      Baťa, Jan - Editor
     muzikologie
     sborníky konferencí
    SignaturaC 324.858
    Umístění 78 - Hudba
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) jen prezenčněC 324.858   

    Údaje o názvuMiscellanea z výročních konferencí 2001 až 2005 / [editor Jan Baťa]
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : AGORA - Zdeněk Černý, 2006
    Fyz.popis199 s. : il., noty ; 22 cm
    ISBN80-86820-02-5 (Zdeněk Černý - Agora : brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001703242
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Baťa, Jan (Editor)
    Dal.odpovědnost Česká společnost pro hudební vědu (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla muzikologie - Česko - 21. století
    Forma, žánr sborníky konferencí
    Konspekt78.01 - Muzikologie. Dějiny hudby
    MDT 78.01 , (437.3) , (062.534)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru78 - Hudba
    Druh dok.KNIHY
    Sborník shrnuje v pěti částech 22 textů, které prezentují výsledky bádání českých muzikologů v průběhu let 2001-2005: z Konference České společnosti pro hudební vědu 2001 - Hudební lexikografie (šest příspěvků); z Konference ČSHV 2002 - Nové poznatky o hudbě v zemích Koruny české od počátků do roku 1622 (dva referáty); z Konference ČSHV 2003 - Kritika (pět příspěvků); z Konference ČSHV 2004 - Česká muzikologie ve třetím tisíciletí (dva příspěvky) a z Konference ČSHV 2005 - Collegium Musicorum - Spolčování a sdružování v české hudební historii (7 příspěvků). Jednotlivé práce obsahují bohatý poznámkový aparát. Publikace je doplněna notovými příklady a ukázkami textů. Zdroj anotace: MLP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.