Počet záznamů: 1
Les meilleures recettes tcheques
Salfellner, Harald, 1962- - Autor
Prag : Vitalis, 2007 - 79 s. : barev. il. ; 18 cm
ISBN 97880-7253-253-7 (váz.)
česká jídla
kuchařské receptySignatura C 325.210 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Les meilleures recettes tcheques / Harald Salfellner Záhlaví-jméno Salfellner, Harald, 1962- (Autor) Vyd.údaje Prag : Vitalis, 2007 Fyz.popis 79 s. : barev. il. ; 18 cm ISBN 97880-7253-253-7 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb001703539 Poznámky Přeloženo z němčiny? Předmět.hesla česká jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(437.1/.3) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. francouzština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY To nejlepší z české kuchyně pro francouzsky hovořící hospodyňky. Zdroj anotace: Zbozi.czNačítání…
Počet záznamů: 1