Počet záznamů: 1  

The best Czech recipes

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Salfellner, Harald, 1962- - Autor
    Praha : Vitalis, 2007 - 79 s. : il.
    ISBN 978-80-7253-212-4 (váz.)
     česká jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 324.732
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    The best Czech recipes
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 324.732   

    Údaje o názvuThe best Czech recipes / Harald Salfellner
    Záhlaví-jméno Salfellner, Harald, 1962- (Autor)
    Vyd.údajePraha : Vitalis, 2007
    Fyz.popis79 s. : il.
    ISBN978-80-7253-212-4 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb001703542
    PoznámkyPřeloženo z pravděpodobně němčiny
    Předmět.hesla česká jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(437.3) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    The best Czech recipes
    Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a Františkových Lázní, nebo vydatné polévky z Krkonoš a Šumavy. Nejlepší recepty všech dob až do současnosti jsou soustředěny v této malé knížce a prezentovány tak, aby se jejich příprava stala v každé moderní kuchyni radostí a potěšením. Anglická verze publikace. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.