Počet záznamů: 1
1. vyd. - [Praha] : Slovart, 2006 - 496 s. : il. (převážně barev.), mapy, portréty, faksim. ; 32 cm
ISBN 80-7209-792-X (váz.)
Piras, Claudia, - Editor
gastronomie potraviny kuchařské suroviny pochutiny italská jídla
příručkySignatura B 47.200 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Údaje o názvu Culinaria Itálie : kulinární průvodce / redakce Claudia Pirasová ; fotografie Ruprecht Stempell Část názvu Kulinární průvodce Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje [Praha] : Slovart, 2006 Fyz.popis 496 s. : il. (převážně barev.), mapy, portréty, faksim. ; 32 cm ISBN 80-7209-792-X (váz.) Číslo nár. bibl. cnb001699707 Poznámky Přeloženo z němčiny. Italsko-český kuchařský slovník. Terminologický slovník Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstříky Originál Culinaria Italia Dal.odpovědnost Piras, Claudia, 1966- (Editor)
Předmět.hesla gastronomie - Itálie * potraviny - Itálie * kuchařské suroviny - Itálie * pochutiny - Itálie * italská jídla Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 663/664 , 641.3 , 641.88 , 641.568(450) , (450) , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Výpravná a bohatě ilustrovaná publikace je další z úspěšné řady kulinárních průvodců. Je to vzrušující cestopis, kde hlavní roli hraje kuchyně a jídlo viděné v historických, geografických a kulturních souvislostech. Provede nás celou Itálií, nabídne vše, co je pro italskou kuchyni podstatné a co ji činí tak vyhledávanou a inspirativní. Jídlo vždy patřilo k italskému umění žít, italská kuchyně je stejně jako všechny velké a dokonalé věci prostá, avšak nekonečně vynalézavá, poskytující slovy neuchopitelné požitky. Kniha vedle milovníků italské kuchyně jistě nadchne všechny ostatní, kteří dokáží ocenit výborné a kvalitní jídlo. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1