Počet záznamů: 1  

GI dieta

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Gallop, Rick - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Computer Press, 2006 - 192 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-251-0902-X (brož.)
    Zdraví pro každého
     redukce tělesné hmotnosti  redukční diety
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 324.431
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    GI dieta
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 324.431   

    Údaje o názvuGI dieta / Rick Gallop ; [překlad Jana Mičulková, Jiří Mewald, Tatjana Pollachová]
    Záhlaví-jméno Gallop, Rick (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Computer Press, 2006
    Fyz.popis192 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-251-0902-X (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001664019
    Edice Zdraví pro každého (Computer Press)
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík
    OriginálG.I. diet
    Předmět.hesla redukce tělesné hmotnosti * redukční diety
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství
    MDT 615.874.24 , 613.24 , 641.561 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Druh dok.KNIHY
    GI dieta
    Základem GI diety je výběr a preference potravin s nízkým glykemickým indexem, tj. potravin pomalu a rovnoměrně trávených, které nadměrně nezvyšují hladinu krevního cukru, pomáhají přeměně tuku na energii. Čím více totiž po jídle stoupne glykemie, tím více se vyplaví inzulinu a zvýší se tendence k ukládání tuku v těle. GI dieta je zde nabídnuta nejen jako cesta k zdravému, trvalému zhubnutí bez hladu a drastického omezování, ale i jako obecně zdraví prospěšný způsob stravování a účinná prevence civilizačních nemocí (cukrovky, kardiovaskulárních onemocnění). Kniha nejen seznamuje s principy GI diety, ale poskytuje i praktické postupy pro zahájení této diety, přehledy doporučených, přijatelných a nevhodných potravin, stanovení velikosti porcí, ukázky jídelníčků a kuchařských receptů. Upraveno pro české prostředí. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.