Počet záznamů: 1
Gallop, Rick - Autor
Vyd. 1. - Brno : Computer Press, 2006 - 192 s. : il. ; 21 cm
ISBN 80-251-0902-X (brož.)
Zdraví pro každého
redukce tělesné hmotnosti redukční diety
příručky kuchařské receptySignatura C 324.431 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety Údaje o názvu GI dieta / Rick Gallop ; [překlad Jana Mičulková, Jiří Mewald, Tatjana Pollachová] Záhlaví-jméno Gallop, Rick (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Brno : Computer Press, 2006 Fyz.popis 192 s. : il. ; 21 cm ISBN 80-251-0902-X (brož.) Číslo nár. bibl. cnb001664019 Edice Zdraví pro každého (Computer Press) Poznámky Přeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík Originál G.I. diet Předmět.hesla redukce tělesné hmotnosti * redukční diety Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství MDT 615.874.24 , 613.24 , 641.561 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety Druh dok. KNIHY Základem GI diety je výběr a preference potravin s nízkým glykemickým indexem, tj. potravin pomalu a rovnoměrně trávených, které nadměrně nezvyšují hladinu krevního cukru, pomáhají přeměně tuku na energii. Čím více totiž po jídle stoupne glykemie, tím více se vyplaví inzulinu a zvýší se tendence k ukládání tuku v těle. GI dieta je zde nabídnuta nejen jako cesta k zdravému, trvalému zhubnutí bez hladu a drastického omezování, ale i jako obecně zdraví prospěšný způsob stravování a účinná prevence civilizačních nemocí (cukrovky, kardiovaskulárních onemocnění). Kniha nejen seznamuje s principy GI diety, ale poskytuje i praktické postupy pro zahájení této diety, přehledy doporučených, přijatelných a nevhodných potravin, stanovení velikosti porcí, ukázky jídelníčků a kuchařských receptů. Upraveno pro české prostředí. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1