Počet záznamů: 1  

České masné výrobky

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Vyd. 4., dopl. - Tábor : OSSIS, 2006 - 108 s. ; 29 cm
    ISBN 80-86659-10-0 (brož.), ISBN 978-80-86659-40-4 (dotisk 2013 : brož.)
     masné výrobky  uzeniny  potravinářská technologie  normy a standardy
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaB 47.162
    Umístění
    České masné výrobky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněB 47.162 P   
    Lidická ( region )jen prezenčněB 47.162 P1   

    Údaje o názvuČeské masné výrobky
    Údaje o vydáníVyd. 4., dopl.
    Vyd.údajeTábor : OSSIS, 2006
    Fyz.popis108 s. ; 29 cm
    ISBN80-86659-10-0 (brož.)
    978-80-86659-40-4 (dotisk 2013 : brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001664148
    PoznámkyTerminologický slovník. Obsahuje rejstříky. Dotisk 2013
    Předmět.hesla masné výrobky - Česko * uzeniny - Česko * potravinářská technologie - Česko * normy a standardy - Česko
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.5+664.91/.95 , 637.523 , 663/664 , 006 , (437.3) , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    České masné výrobky
    Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 459 původních receptur, používaných v masném průmyslu od 50. let 20. století do roku 1993. Vraťte se ke kořenům českého uzenářského umění. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.