Počet záznamů: 1
Moderní zdravá kuchařka Vítka Chaloupky
Chaloupka, Vít, 1960- - Autor
V Praze : XYZ, 2006 - 368 s. : barev. il. ; 25 cm
ISBN 80-87021-37-1 (váz.)
Formáčková, Marie, - Autor
jídla racionální výživa dietní jídla
kuchařské receptySignatura C 324.296 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Moderní zdravá kuchařka Vítka Chaloupky / [autorská spolupráce Marie Formáčková] Část názvu Moderní zdravá kuchařka Záhlaví-jméno Chaloupka, Vít, 1960- (Autor) Vyd.údaje V Praze : XYZ, 2006 Fyz.popis 368 s. : barev. il. ; 25 cm ISBN 80-87021-37-1 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb001696111 Dal.odpovědnost Formáčková, Marie, 1952- (Autor)
Předmět.hesla jídla * racionální výživa * dietní jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 613.2 , 641.561 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Oblíbený odborník na výživu Mgr. Vítek Chaloupka vysvětluje zásady dělené stravy a důležitost správného stravování pro naši duševní i tělesnou pohodu. Kuchařka přináší jak stručné tradiční recepty, tak i recepty moderních pokrmů připravovaných např. z různých druhů zelenin, luštěnin, z tofu, nebo ze speciální bílkovinné hmoty - Šmakouna. Kromě receptů obsahuje publikace i bližší informace o jednotlivých surovinách, často i méně známých (např. sušené maso). Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1