Počet záznamů: 1  

Stopy neznáma

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vašíček, Arnošt, 1953- - Autor
    Ostrava : Mystery film, 2006 - 167 s., [16] s. obr. příl. : il.
    ISBN 80-239-7845-4 (váz.), ISBN 978-80-904-1909-4
     nevysvětlené jevy  záhady
     populárně-naučné publikace
    SignaturaC 324.284
    Umístění 001.9 - Záhady. Rekordy. Kuriozity
    Stopy neznáma
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 324.284   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 03.05.2024)C 324.284 a1   

    Údaje o názvuStopy neznáma : [největší záhady počátku třetího tisíciletí] / Arnošt Vašíček
    Část názvuNejvětší záhady počátku třetího tisíciletí
    Záhlaví-jméno Vašíček, Arnošt, 1953- (Autor)
    Vyd.údajeOstrava : Mystery film, 2006
    Fyz.popis167 s., [16] s. obr. příl. : il.
    ISBN80-239-7845-4 (váz.)
    978-80-904-1909-4
    Číslo nár. bibl.cnb001690682
    PoznámkyPodnázev z obálky
    Předmět.hesla nevysvětlené jevy * záhady
    Forma, žánr populárně-naučné publikace
    Konspekt00 - Věda. Všeobecnosti. Základy vědy a kultury. Vědecká práce
    MDT 001.94 , (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru001.9 - Záhady. Rekordy. Kuriozity
    Druh dok.KNIHY
    Stopy neznáma
    Snad žádné jiné období nebylo tak bohaté na překvapivé objevy jako první roky třetího tisíciletí. Jako by se otevřela stavidla obrovské studnice plné úžasných tajemství a ohromujících senzací. Čekali bychom, že moderní věda jednou provždy skoncuje s nevysvětlitelnými jevy a úkazy, že odhalí vše skryté a najde odpovědi na většinu vzrušujících otázek naší minulosti. A je to přesně naopak. Čím více badatelů si troufá vstoupit na zapovězená území, čím více nejnovějších přístrojů a technických postupů k výzkumu používá, tím více nových záhad se vynořuje... Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.