Počet záznamů: 1  

Vaříme zdravě při překyselení organizmu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kührer, Irene, 1960- - Autor
    České vyd. 1. - Praha : Jan Vašut, 2005, c2006 - 128 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN 80-7236-346-8
      Fischer, Elisabeth - Autor
     acidóza  dietní jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 324.098
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Vaříme zdravě při překyselení organizmu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 324.098   

    Údaje o názvuVaříme zdravě při překyselení organizmu : jak jíst chutně a vyváženě / autorky Irene Kührer, Elisabeth Fischer
    Název na hřbetuPřekyselení organizmu
    Záhlaví-jméno Kührer, Irene, 1960- (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Jan Vašut, 2005, c2006
    Fyz.popis128 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN80-7236-346-8
    Číslo nár. bibl.cnb001696459
    PoznámkyNa obálce uvedeno chybně příjmení autorky Elisabeth Fisher. Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    OriginálGesund essen - Säure-Basen-Kochbuch
    Dal.odpovědnost Fischer, Elisabeth (Autor)
    Předmět.hesla acidóza * dietní jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 616.152.11 , 641.563 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Druh dok.KNIHY
    Vaříme zdravě při překyselení organizmu
    Cítíte se často nemocní nebo vyčerpaní? Váš imunitní systém ochabuje? Zkontrolujte si kvůli svému zdraví kyseliny a zásady. Vyrovnané hospodaření s kyselinami a zásadami vám dopomůže k vitalitě a dobrému zdraví a předchází nemocem jako je vysoký krevní tlak a osteoporóza. správná kombinace potravin nepřinese jen kyseliny a zásady, nýbrž je přivede i do žádoucí rovnováhy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.