Počet záznamů: 1  

Knižní novinky


  1. Regálové číslo: SN 59
    Roky odběru: 2002-
    cnb001112334
     knihy  bibliografie
     časopisy
    Čísla2021: 1-2, 3-4, 5, 6, 7-8, 9, 10-11, 12
    2020: 1-2, 3, 4, 5, 6, 7-8, 9-10, 11, 12, 13-14, 15-16, 17, 18, 19, 20, 21, 22-23, 24-25
    Svazky2019: 1-25
    2018: 1-25
    2017: 1-25
    2016: 1-25
    2015: 1-25
    2014: 1-25
    2013: 1-25
    2012: 1-25
    2011: 1-25
    2010: 1-25
    2009: 1-25
    2008: 1-25
    2007: 1-25
    2006: 1-25 + příl.
    2005: 1-25 + příl.
    2004: 1-25 + příl.
    2003: 1-24 + příl.
    2002: 1-18
    Údaje o názvuKnižní novinky : časopis pro knihkupce, knihovny, nakladatele a čtenáře
    NakladatelPraha : Svaz českých knihkupců a nakladatelů, 2002-
    ISSN1213-7073
    Číslo nár. bibl.cnb001112334
    VydávánoRoč. 1, č. 1 (2002)-
    Dal.odpovědnost Svaz českých knihkupců a nakladatelů
    Předmět.hesla knihy * bibliografie
    Forma, žánr časopisy
    Konspekt01 - Bibliografie. Katalogy
    MDT 08/09 , 01 , (050) , 050 , 82
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Regálové čísloSN 59
    Roky odběru2002-
    Druh dok.PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    Odkazy (1) - ČLÁNKY
    Loading...
Počet záznamů: 1