Počet záznamů: 1  

potraviny

  1. předmětové heslo

    předmětové heslo


     Rollins, James, 1961- - Autor
    1. vyd. v českém jazyce - Praha : BB art, 2014 - 388 s. : 1 mapa ; 21 cm
    ISBN 978-80-7507-027-2 (váz.) :
    jedlé plané rostliny
    kuchařské suroviny
    nutriční hodnota potravin
    obchod s potravinami
    potravinové alergeny
    potravinové zdroje
    potravinářská chemie
    potravinářská mikrobiologie
    potravinářské suroviny
    potravinářský průmysl
    prodejny potravin
    spotřeba potravin
    toxikologie potravin
    výroba potravin
    Užší termín: biopotraviny
    Užší termín: fermentované potraviny
    Užší termín: geneticky modifikované potraviny
    Užší termín: kontrola potravin
    Užší termín: konzervované potraviny
    Užší termín: kvalita potravin
    Užší termín: nutraceutika
    Užší termín: obohacování potravin
    Užší termín: potraviny rostlinného původu
    Užší termín: potraviny živočišného původu
    Užší termín: průmyslově zpracované potraviny
    Užší termín: těstoviny
    Širší termín: poživatiny
    Propojenífoodstuffs
    Konspekt612 - Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie
    613 - Hygiena. Lidské zdraví
    664 - Potravinářský průmysl
    DatabázeSoubor věcných témat
    Odkazy (32) - Soubor věcných témat
    (2) - Soubor předmětových kategorií - věcné témata
    (51) - ČLÁNKY
    (1) - ELEKTRONICKÉ ZDROJE
    (1) - Kartografické dokumenty
    (247) - KNIHY
    (15) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.