Počet záznamů: 1
potraviny
předmětové heslo
Rollins, James, 1961- - Autor
1. vyd. v českém jazyce - Praha : BB art, 2014 - 388 s. : 1 mapa ; 21 cm
ISBN 978-80-7507-027-2 (váz.) :jedlé plané rostliny kuchařské suroviny nutriční hodnota potravin obchod s potravinami potravinové alergeny potravinové zdroje potravinářská chemie potravinářská mikrobiologie potravinářské suroviny potravinářský průmysl prodejny potravin spotřeba potravin toxikologie potravin výroba potravin Užší termín: biopotraviny Užší termín: fermentované potraviny Užší termín: geneticky modifikované potraviny Užší termín: kontrola potravin Užší termín: konzervované potraviny Užší termín: kvalita potravin Užší termín: nutraceutika Užší termín: obohacování potravin Užší termín: potraviny rostlinného původu Užší termín: potraviny živočišného původu Užší termín: průmyslově zpracované potraviny Užší termín: těstoviny Širší termín: poživatiny Propojení foodstuffs Konspekt 612 - Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie 613 - Hygiena. Lidské zdraví 664 - Potravinářský průmysl Databáze Soubor věcných témat Odkazy (32) - Soubor věcných témat (2) - Soubor předmětových kategorií - věcné témata (51) - ČLÁNKY (1) - ELEKTRONICKÉ ZDROJE (1) - Kartografické dokumenty (247) - KNIHY (15) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
Počet záznamů: 1