Počet záznamů: 1  

Čurda, Ladislav, 1956-

  1. osoba

    osoba

    Osobní jménoČurda, Ladislav, 1956-
    Odkaz viz.Čurda, L., 1956-
    BiografieNarozen 29. 5. 1956. Chemik, vynálezce, vědec a vysokoškolský pedagog Ústavu mléka, tuků a kosmetiky FPBT VŠCHT. Výzkumně zaměřen na mlékárenské technologie, mléčné suroviny a výrobky (syrovátka, bílkoviny, laktóza, sýry aj.), hydrolýzu, membránové procesy, měření impedance aj. Publikace a patenty v oboru.
    Zdroj nalezených informacíwww(Vysoká škola chemicko-technologická Praha) ; Jeho: Kurz technologie a hodnocení čedaru. In: Potravinářský zpravodaj, 6, č. 9 (2005), s. 19. ; Čurda, Ladislav. Separace a modifikace složek syrovátky. 2006. Habilitační práce. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie (autoritní forma) ; Čurda, L. et al. Dried buttermilk containing galactooligosaccharides - process layout and its verification. In: Journal of Food Engineering. Vol 77, 2006, issue 3, s. 468-471. ISSN 0260-8774 (odkaz viz) ; www(Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Ústav mléka, tuků a kosmetiky), cit. 4. 4. 2018 (biografické a profesní údaje) ; www(Žádost o akreditaci oboru habilitačního řízení / oboru řízení ke jmenování profesorem, VŠCHT v Praze, obor Technologie potravin, 2015), cit. 4. 4. 2018 (datum narození, biografické a profesní údaje) ; Jubilanti ve 2. čtvrtletí 2016. 60 let. Ing. Ladislav Čurda, (29. 5.), VŠCHT Praha. In: Bulletin Asociace českých chemických společností. Roč. 47, 2016, č. 1, s. 94. ISSN 2464-5605 (datum narození) ; www(Databáze patentů a užitných vzorů ÚPV ČR), cit. 4. 4. 2018 (údaje o patentech)
    URLhttp://umtk.vscht.cz/kontakty/zamestnanci/ladislav-curda/
    DatabázeSoubor osobních jmen a jmen rodin (rodů)
    Odkazy (1) - KNIHY
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.