Počet záznamů: 1  

Bon appétit!, aneb, Lekce francouzské kuchyně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Praha : Burda Media 2000, c2013 - 158 s. : barev. il., 1 mapa ; 25 cm
    ISBN 978-80-87575-09-3
    Apetit na cestách - Francie
      Kučera, Marek - Fotograf   Hrbková, Alena - Fotograf
     francouzská jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 372.636
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Bon appétit!, aneb, Lekce francouzské kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 372.636 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 372.636   
    Rožnov k vypůjčeníC 372.636 R   

    Údaje o názvuBon appétit!, aneb, Lekce francouzské kuchyně / [fotografie Marek Kučera, Alena Hrbková]
    Část názvuLekce francouzské kuchyně
    Vyd.údajePraha : Burda Media 2000, c2013
    Fyz.popis158 s. : barev. il., 1 mapa ; 25 cm
    ISBN978-80-87575-09-3
    Číslo nár. bibl.cnb002519485
    Edice Apetit na cestách
    Dal.odpovědnost Kučera, Marek (Fotograf)
    Hrbková, Alena (Fotograf)
    Předmět.hesla francouzská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(44) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Bon appétit!, aneb, Lekce francouzské kuchyně
    Kniha představuje jednotlivé oblasti Francie a jejich gurmánské speciality. Následují všechny zásadní předpisy vyhlášených pokrmů a lahůdek z francouzské kuchyně. Recepty na přípravu snídaní, suflé, quiche, paštik, salátů, polévek, sýrových jídel, pokrmů, která se vaří na francouzském venkově a na pobřeží, moučníků. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.