Počet záznamů: 1  

Výroba jemného uzenářského zboží

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Řehák, Rudolf - Autor
    126 stran ; 22 cm
    ISBN 978-80-86659-52-7
     uzenářství  masné výrobky  uzeniny
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 372.084
    Umístění
    Výroba jemného uzenářského zboží
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 372.084 P   

    Údaje o názvuVýroba jemného uzenářského zboží / Rudolf Řehák
    Záhlaví-jméno Řehák, Rudolf (Autor)
    NakladatelTábor : OSSIS, [2017]
    Copyright©2017
    Fyz.popis126 stran ; 22 cm
    ISBN978-80-86659-52-7
    Číslo nár. bibl.cnb002880140
    PoznámkyObsahuje rejstříky. V publikaci též titulní list původního vydání z roku 1910
    Předmět.hesla uzenářství * masné výrobky * uzeniny
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.523 , 637.5+664.91/.95 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Výroba jemného uzenářského zboží
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.