Počet záznamů: 1  

Kuchařka při onemocnění ledvin

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Milatová, Růžena - Autor
    Vydání první - 93 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7429-809-7
      Novotný, Marek - Autor
     dietní jídla  nemoci ledvin  dietoterapie
     kuchařské recepty
    SignaturaC 372.140
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Kuchařka při onemocnění ledvin
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 372.140   

    Údaje o názvuKuchařka při onemocnění ledvin : 109 receptů / Růžena Milatová, Marek Novotný
    Záhlaví-jméno Milatová, Růžena (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelV Praze : Vyšehrad, spol. s r.o., 2017
    Fyz.popis93 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7429-809-7 Kč 158,00
    Číslo nár. bibl.cnb002895069
    Dal.odpovědnost Novotný, Marek (Autor)
    Předmět.hesla dietní jídla * nemoci ledvin * dietoterapie
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 641.563 , 613.2.03 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Druh dok.KNIHY
    Kuchařka při onemocnění ledvin
    Ledviny mají v našem organismu velmi důležitou funkci, protože odstraňují z těla škodlové látky. Následkem onemocnění ledvin může vzniknout cukrovka, vysoký krevní tlak, ateroskleróza a mnoho dalších chorob. Knížka dietní sestry s úvodem MUDr. Novotného čtenáře upozorní, na co by si měli při snížené funkci ledvin dát pozor, jaké potraviny jsou pro ně vhodné, ale i čeho se mají vyvarovat. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.