Počet záznamů: 1
Kuchařka při onemocnění ledvin
Milatová, Růžena - Autor
Vydání první - 93 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace ; 21 cm
ISBN 978-80-7429-809-7
Novotný, Marek - Autor
dietní jídla nemoci ledvin dietoterapie
kuchařské receptySignatura C 372.140 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Údaje o názvu Kuchařka při onemocnění ledvin : 109 receptů / Růžena Milatová, Marek Novotný Záhlaví-jméno Milatová, Růžena (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel V Praze : Vyšehrad, spol. s r.o., 2017 Fyz.popis 93 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace ; 21 cm ISBN 978-80-7429-809-7 Kč 158,00 Číslo nár. bibl. cnb002895069 Dal.odpovědnost Novotný, Marek (Autor)
Předmět.hesla dietní jídla * nemoci ledvin * dietoterapie Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 641.563 , 613.2.03 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Druh dok. KNIHY Ledviny mají v našem organismu velmi důležitou funkci, protože odstraňují z těla škodlové látky. Následkem onemocnění ledvin může vzniknout cukrovka, vysoký krevní tlak, ateroskleróza a mnoho dalších chorob. Knížka dietní sestry s úvodem MUDr. Novotného čtenáře upozorní, na co by si měli při snížené funkci ledvin dát pozor, jaké potraviny jsou pro ně vhodné, ale i čeho se mají vyvarovat. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněNačítání…
Počet záznamů: 1