Počet záznamů: 1  

Sladká fakta o cukrech a sladidlech, aneb, Čím si osladit život

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Gabrovská, Dana - Autor
    1. vydání - 47 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-88019-17-6
      Chýlková, Markéta - Autor
     sacharidy  sladidla  potravinářská aditiva  analýza potravin  výživa člověka
     informační publikace
    SignaturaC 372.812
    Umístění 664 - Potravinářství
    Sladká fakta o cukrech a sladidlech, aneb, Čím si osladit život
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 372.812   

    Údaje o názvuSladká fakta o cukrech a sladidlech, aneb, Čím si osladit život / autoři: Dana Gabrovská, Markéta Chýlková
    Část názvuČím si osladit život
    Záhlaví-jméno Gabrovská, Dana (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelPraha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2017
    Fyz.popis47 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-88019-17-6
    Číslo nár. bibl.cnb002867073
    PoznámkyNázev z obálky. Pod názvem: Publikace Platformy pro reformulace
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Chýlková, Markéta (Autor)
    Předmět.hesla sacharidy * sladidla * potravinářská aditiva * analýza potravin * výživa člověka
    Forma, žánr informační publikace
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 577.114 , 613.263 , 664.1 , 663/664.022.3 , 543.6:663/664 , 612.39 , (036)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Druh dok.KNIHY
    Sladká fakta o cukrech a sladidlech, aneb, Čím si osladit život
    Příručka zaměřená na cukr a jeho náhrady. Vysvětluje, kdo jsou nositelé sladké chuti v potravinách, z čeho se skládají, jaký vliv mají na lidský organismus a zda je nutné se jich obávat. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.