Počet záznamů: 1  

Opravdové jídlo

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Walsh, Kate - Autor
    215 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN 978-80-7390-497-5
    Knihy Omega
      Dyková, Zuzana, - Překladatel
     kuchařství  kuchařské suroviny  domácí výroba  příprava jídel
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 372.287
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Opravdové jídlo
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 03.05.2024)C 372.287   

    Unifikovaný název Real food projects. Česky
    Údaje o názvuOpravdové jídlo : 30 dovedností, 46 receptů pěkně od nuly / Kate Walsh ; z anglického originálu Real food projects ... přeložila Zuzana Dyková
    Záhlaví-jméno Walsh, Kate (Autor)
    NakladatelPraha : Dobrovský s.r.o., 2016
    Fyz.popis215 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN978-80-7390-497-5
    Číslo nár. bibl.cnb002864766
    Edice Knihy Omega (Dobrovský)
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Dyková, Zuzana, 1977- (Překladatel)
    Předmět.hesla kuchařství * kuchařské suroviny * domácí výroba * příprava jídel
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 641.1/.3 , 334.714 , 641.55 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Opravdové jídlo
    Návodná příprava jídel - mléčných výrobků, džemů, nakládané zeleniny, chutney, fermentovaných pokrmů, klobásek, pečení chleba ap. Recepty pro domácí vaření, pro obyčejné kuchyně (bez nákladného kuchyňského vybavení). Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.