Počet záznamů: 1  

Příručka pro přípravu k přijímacím zkouškám na bakalářské studijní programy

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Moll, Petr - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Akademické nakladatelství CERM , 2009 - 129 s. : il.
    ISBN 978-80-214-3860-6 (brož.)
      Mezník, Ivan, - Autor
     matematika  studijní předpoklady  vysoké školy  přijímací zkoušky
     příručky  testy
    SignaturaC 334.967
    Umístění 51 - Matematika. Teoretická matematika
    Příručka pro přípravu k přijímacím zkouškám na bakalářské studijní programy
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 334.967 v1   

    Údaje o názvuPříručka pro přípravu k přijímacím zkouškám na bakalářské studijní programy / Petr Moll, Ivan Mezník
    Záhlaví-jméno Moll, Petr (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Akademické nakladatelství CERM , 2009
    Fyz.popis129 s. : il.
    ISBN978-80-214-3860-6 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001865556
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Mezník, Ivan, 1942- (Autor)
    Dal.odpovědnost Vysoké učení technické v Brně. Podnikatelská fakulta (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla matematika * studijní předpoklady * vysoké školy - Česko * přijímací zkoušky
    Forma, žánr příručky * testy
    Konspekt378 - Vysoké školy
    MDT 37.091.212.3 , 37.091.212.2 , 51 , (437.3) , 378 , (035) , (079.1)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru51 - Matematika. Teoretická matematika
    Druh dok.KNIHY
    Příručka pro přípravu k přijímacím zkouškám na bakalářské studijní programy
    Příručka pro přípravu k přijímacím zkouškám na bakalářské studijní programy 2.vydání; Autor: Moll Petr, Mezník Ivan; Příručka pro uchazeče o studium bakalářských studijních programů na Fakultě podnikatelské VUT v Brně. " Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.